سایت ومحتوا را آپدیت کنیم : هیچ کس از مواجه شدن چند باره با اطلاعات قدیمی و تکراری که بهروز رسانی نشدهاند احساس خوبی نخواهد داشت.
سایت به روز مطابق با آخرین تغییرات
برای کاربرانی که سایت ما را به عنوان وسیلهای برای برقراری ارتباط موثر با ما پذیرفتهاند سخت است که با تغییر ماه، فصل و سال، اطلاعات بهروزرسانی شده را مشاهده نکنند.
این مسأله به راحتی میتواند اعتبار اطلاعات دیگر بخشها و قسمتهای سایت ما را نیز، تحت تأثیر قرار دهد.
آپدیت محتوا:
در بروزرسانی محتوا، تمامی مطالب نوشتاری که در وب سایت بارگذاری شده، بازنویسی، غلط گیری، کاهش یا افزایش داده میشوند. به عبارت دیگر، در زمان تولید محتوا ، ممکن است برخی نکات از نظر دور بماند، اطلاعات در مورد یک موضوع تغییر کنند و یا اطلاعات و دیتاهای جدید به آن اضافه شود. به همین دلیل بروز رسانی محتوای نوشتاری ضرورت پیدا میکند.
آپدیت لینکها:
زمانی که از لینکها صبحت میشود، میتواند لینک درون سایت و یا خارج از سایت باشد. برای آپدیت کردن لینکها، ابتدا به آنالیز سایت نیاز داریم. با بررسی لینکهای که وارد سایت شده اند و همچنین تجزیه و تحلیل صفحات پیوند داده شده، لینکهای شکسته و بی اعتبار حذف و به جای آن از لینکهای جدید استفاده میشود. همچنین میتوان جای لینکهای صفحات داخلی و لینکهای خارجی را تعویض نمود.
آپدیت عناوین:
عناوین مهمترین بخش یک محتوا را تشکیل میدهند که قبل از هر چیز در اختیار کاربران قرار میگیرند، به همین دلیل باید دقیق و منطبق با محتواها بیان شوند. از سوی دیگر کپی بودن عناوین از میزان رتبه سایت میکاهد. بنابراین بررسی عنوانهای کپی شده و یا بیکیفیت یکی دیگر از روش های آپدیت سایت میباشد. باید توجه داشت که عناوین جدید نباید در تضاد با عناوین قبلی باشند. بلکه باید میان عناوین جدید و قدیم، همخوانی و شباهت وجود داشته باشد.
آپدیت کلمات کلیدی:
موتورهای جستجو با توجه به خواست و نیاز کاربران، کلمات کلیدی را انتخاب میکنند. برای آپدیت نمودن وب سایت، بررسی کلمات کلیدی باید با آنالیز سایت همراه شود. به این معنا که با تجزیه و تحلیل سایت و عملکرد رقبا، کلمات کلیدی مهم را شناسایی و سپس با آپدیت نمودن سایت، آنها را جایگزین کلمات کلیدی قبلی کرد.
بارگذاری مطالب جدید:
انتشار مطالب جدید در سایت نیز یکی دیگر از روشهای آپدیت سایت میباشد.
بیشتر بدانید: راه های افزایش سرعت سایت
چند وقت یکبار باید سایت خود را آپدیت کنیم؟
برای آپدیت کردن سایت قانون و قاعده خاصی وجود ندارد اما نکاتی وجود دارد که رعایت آنها میتواند تاثیرات بروزرسانی سایت را افزایش دهد. در اینجا به برخی از مهمترین آنها اشاره میکنیم:
اگر آپدیت سایت از طریق تولید محتوا صورت میگیرد، بارگذاری مطالب و محتوا باید در هفته دو بار انجام شود. برای این کار نیازمند تعیین برنامه زمانی هستیم. موتورهای جستجو باید متوجه نظم کاری و بروزرسانی سایتها در یک زمان مشخص باشند. برای مثال اگر به مدت طولانی در ایام اول هر هفته، محتواها بارگذاری شوند، موتورهای جستجو متوجه انسجام کاری سایت شده و رتبه بهتری را برای آن در نظر میگیرند.
در آپدیت کردن سایت از طریق تولید محتوا، نباید زیاده روی نمود. برای مثال انتشار 10 محتوا در یک روز، از حوصله کاربران خارج است و تعداد بازدیدکنندهها را کاهش میدهد.
بعد از طراحی سایت ، در صورتی که عناوین محتواها مورد بررسی قرار گرفته و قصد تغییر و بروزرسانی آنها را دارید، باید این کار را با فاصلههای طولانی انجام دهید. بازدیدکنندهها با عناوین ارتباط نزدیکی برقرار میکنند و ممکن است پس از مدتی قصد بازدید مجدد محتوا را داشته باشند که با تغییر عنوان، این امر به سختی انجام میشود.
برای آپدیت کردن کلمات کلیدی، نمی توان با اطمینان فاصله زمانی خاصی را در نظر گرفت. بلکه این کار از طریق آنالیز سایت و بررسی کلمات مورد علاقه کاربران انجام میشود که میتواند در هر ماه و یا در سال تنها یکبار صورت بگیرد.
به منظور بروزرسانی سایت از طریق تغییر لینکها نیز همچون کلمات کلیدی نیازمند بررسی وضعیت سایت میباشیم. بدین منظور باید هر ماه، آنالیز سایت و بررسی لینکها صورت بگیرد تا لینکهای شکسته مشخص شوند.
گرد آورنده :گروه شیکو